Tehnologii inovatoare pentru arcuri din sârmă

KERN-LIEBERS Romania este specializată în proiectarea și fabricarea de arcuri din sârmă pentru industria constructoare de automobile. Livrăm arcuri de compresiune, arcuri de tracțiune și arcuri de torsiune din sârmă de secțiune rotundă. Experiența noastră în formarea sârmei din oțel, ne permite să proiectăm în mod eficient componentele și să creăm procese rapide și unice necesare pentru producția de arcuri din orice aplicație. Unitatea noastră de producție este flexibilă si ne ajută să reducem timpul de producție și să diminuam costurile produsului finit.

Companie

KERN-LIEBERS Romania a fost inițial o companie producătoare de piese și componente pentru mașini de tricotat.

În anul 2014, am început fabricarea arcurilor de înaltă calitatea, folosind diverse materiale, aplicând tehnologii specifice, respectând standardele aplicate în industria auto. Colaboram cu partenerii noștrii din faza de dezvoltare a produsului până în momentul lansării în producția de serie. Facilitățile de producție, rapide și flexibile, ne ajută la diminuarea timpilor de pregătire și de producție pentru a putea reduce costurile asociate produsului finit. Livrăm o gamă completă de arcuri din sârmă, utilizând procesul tehnologic potrivit pentru fiecare aplicație.

La KERN-LIEBERS Romania veți întâlni combinația potrivită dintre cerințele tehnice și clasele de curățenie impuse de normele aplicabile arcurilor de compresie, tracțiune și torsiune utilizate în industria constructoare de automobile.


Contact

Contact KL RO
Phone: +40 21 3069 400
E-Mail: info-kltro@kern-liebers.com
Enable map Disable map

Kern-Liebers Romania

KERN-LIEBERS mondial

Grupul KERN-LIEBERS, își desfășoară activitatea în peste 40 de locații din întreaga lume, în mai mult de 40 de companii, având circa 7.000 de angajați.

more »